ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ (50-50) - Επεισόδια (Mega)



ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ (50-50) - Επεισόδια
ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ (50-50)



Σειρά online: ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ (50-50) - Επεισόδια


ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ (50-50) - Επεισόδια (Mega)
1ος Κύκλος (2005 - 2006)
Στον πρώτο κύκλο της σειράς, βλέπουμε τις περιπέτειες της παρέας των τριών ζευγαριών (και αρχικά του φίλου των τριών ανδρών, Άδη ο οποίος πεθαίνει μετά από καρδιακό επεισόδιο), μέσα από το αστείο πρίσμα των σεναριογράφων. Τα γεγονότα που συμβαίνουν είναι πολλά. Απ' την αμνησία του Νικηφόρου, τον οριστικό χωρισμό του Παύλου με την Ειρήνη, τα τερτίπια στη σχέση Μίμη-Ξανθίππης, τη γνωριμία του Γιάννη και της Ειρήνης και τη δημιουργία της σχέσης τους, μέχρι και το διαζύγιο του Νικηφόρου με την ιδιότροπη Ελισάβετ, την Ναταλία έγκυο και τη σύλληψη των τριών φίλων σε τούρκικη βραχονησίδα.

2ος Κύκλος (2006 - 2007)
Ο δεύτερος κύκλος έρχεται να συμπληρώσει τις περιπέτειες των φίλων, με την προσπάθεια του Μίμη να κάνει πιο χαρούμενο το γιο του, κατά την διάρκεια του μικρού χωρισμού του με την Βίβιαν, τις προσπάθειες του Νικηφόρου να κερδίσει ξανά την Ελισάβετ κάνοντάς τη να ζηλεύει, το προσωρινό σμίξιμο του Παύλου και της Ειρήνης, τον Αχιλλέα φαντάρο στα σύνορα (εξαιτίας του Νικηφόρου), τη γέννηση της κόρης της Ναταλίας, το σμίξιμο του Νικηφόρου και της Ελισάβετ, την απαγωγή της Ξανθίππης απ' τον πρώην άντρα της Μάκη, μέχρι και το τέλος της σειράς. Στο δεύτερο κύκλο του Πενήντα Πενήντα σημειώθηκε και ο μεγαλύτερος αριθμός τηλεθέασης της συγκεκριμένης σειράς (επεισόδιο γέννας Ναταλίας), καθώς τα μηχανήματα της AGB κατέγραψαν 48,8%.

Τηλεταινία: Στις 13 Ιανουαρίου 2010 προβλήθηκε η τηλεταινία Πενήντα πενήντα: Το μεγάλο φαγοπότι στα πλαίσια των 20 χρόνων του MEGA με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

3ος Κύκλος (2011)
Μετά την κατάληψη του τσιπουράδικου και με μια δίκη να εκκρεμεί σε βάρος τους, ο Νικηφόρος, ο Μίμης κι ο Παύλος περνούν δύσκολες μέρες κάτω από την αυστηρή επίβλεψη και καταπίεση των γυναικών. Εν τω μεταξύ ο Αχιλλέας, η Ναταλία και το παιδί τους επιστρέφουν από τη Βοστώνη. Η Ελισάβετ, η Ξανθίππη, η Ειρήνη και η Μαρία ενωμένες σε μια γροθιά είναι αποφασισμένες να κόψουν μια και καλή τη φόρα των ανδρών. Μάταια. Οι τρεις φίλοι ορκίζονται, στο τσίπουρο που πίνουν, να αποτινάξουν το ζυγό των γυναικών και να συνεχίσουν τις κακές συνήθειες τους. Δεν θα τους εμποδίσει κανένας νόμος ανθρώπινος ή θεϊκός. Ου μοιχεύσεις, ου φονεύσεις, ου ψευδομαρτυρήσεις, ου κλέψεις..., είναι οι κανόνες που η παρέα προσπαθεί να παραβεί. Η σύγκρουση με τις γυναίκες είναι αναπόφευκτη και η σχέσεις του φτάνουν στο όριο. Κανένας δεν βγαίνει αλώβητος, αλλά κανένας δεν το βάζει και κάτω. Μέχρι τελικής πτώσης... Στον τρίτο κύκλο της σειράς η τηλεθέαση δεν κατάφερε να παραμείνει στα ίδια επίπεδα και έπεσε.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας , Δήμητρα Σακαλή , Έλενα Σολωμού

Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης (Νικηφόρος) , Σάκης Μπουλάς (Παύλος) , Παύλος Χαϊκάλης (Μίμης) , Άβα Γαλανοπούλου (Ελισάβετ) , Μαρία Ανδρούτσου (Ξανθίππη) , Βάνα Ραμπότα (Ειρήνη) , Άλκης Παναγιωτίδης (Αλκιβιάδης) , Σοφία Πανάγου (Ναταλία) , Νικολέτα Καρρά (Μαρία) , Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Κίμωνας) , Φωτεινή Τσακίρη (Βίβιαν) , Δήμητρα Στογιάννη (Εύα) , Γιάννης Αϊβάζης (Στέφανος) , Κρατερός Κατσούλης , Χρήστος Μάντακας , Θάνος Τοκάκης (Αχιλλέας) , Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Ιπποκράτης) , Μιχάλης Γιαννάτος (Τούρκος δεσμοφύλακας) , Νέλλη Πανταζίδου , Ιωάννα Χέλμη , Αρετή Ζαχαριάδου , Γιάννης Φύριος (επεισ.34) , Βασίλης Θωμόπουλος (Βασίλης) , Τάσος Κωστής (πατέρας Μαρίας) , Γιώργος Ηλιόπουλος (δικηγόρος επεισ.77) , Βασιλική Δέλλιου , Κωνσταντίνος Κακούρης , Δημήτρης Κατσαμπάς , Θέμης Βλάχος (Φανούρης επεισ.7) , Κωνσταντία Χριστοφορίδου , Δημήτρης Κανέλλος , Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου , Σπύρος Πούλης (ντετέκτιβ) , Χριστίνα Γκόλια , Βάλια Κακούτη , Αλέκος Μάνδυλας , Χριστίνα Λαμπίρη (επεισ.28) , Πάνος Σταθακόπουλος (ψυχίατρος) , Βέτα Μπετίνη (Σύρμω) , Γιώργος Τσαλίκης (επεισ.32) , Θόδωρος Ιγνατιάδης , Δημήτρης Παλαιοχωρίτης , Παύλος Μαρόπουλος , Γιάννης Στεφόπουλος (σεξολόγος) , Εύη Εμμανουήλ , Κατερίνα Γαβαλλά , Χάρης Εμμανουήλ (Ντάνος) , Ιάσονας Μπαλοπήτος (παιδί ορφανοτροφείου) , Μαρία Αλεξάνδρου (παιδί ορφανοτροφείου) , Θανάσης Κουσαθανάς , Αλίκη Ζαχαροπούλου , Νικολέτα Κοτσαηλίδου , Ευτυχία Σίδερη , Άλκης Έξαρχος (παιδί) , Δανιήλ Σταματίκος (παιδί) , Μαίρη Σαουσοπούλου , Ανδριαννή Τσάφου , Αντωνία Καλλιμούκου.

Έτος έναρξης προβολής: 2004

Είδος: Κωμωδία